Beskrivning
Det är Nordamerikas minsta och mest spridda björnart.
Beskrivning
Förutom den mindre storleken skiljer sig svartbjörnen från brunbjörnen genom att den saknar den muskulösa knölen i nacken, har flack panna, kortare klor och kortare bakre extremiteter.
Vetenskapligt namn: Ursus Americanus
Egenskaper:
Svarta björnar i de östra regionerna i Nordamerika har vanligtvis svart päls, medan de i de västra regionerna vanligtvis har brun, rödbrun, blond eller till och med vit päls.
Denna svarta björnmodell är vackert handmålad.
Storlek och färg:
4,5 tum lång, 2,5 lång. Även om svartbjörnar ofta lever ensamma, är vi säkra på att den här lurviga vännen skulle trivas i ditt sällskap!
Svartbjörnen är en del av Wild Safari® North American Wildlife -samlingen.
Alla våra produkter är giftfria och BPA-fria.
Mått: 11 x 4.4 x 6.4cm (LBH)
Åldersrekommendation: +3 år
Denna modell är från 2017
Produktnummer: 273529







